ACUZAȚII DURE - Benone Sinulescu, în război cu Ștefan Hrușcă

Scandal de Anul Nou în show-bizz.

ACUZAȚII DURE - Benone Sinulescu, în război cu Ștefan Hrușcă

Cunoscutul interpret de muzică populară Benone Sinulescu, acum în vârstă de 83 de ani, susține că a avut un rol important în cariera lui Ștefan Hrușcă, fără ca acesta să-i fie recunoscător.

Benone Sinulescu spune că, în anii ”80 ai regimului comunist, i-a bătut la poartă un coleg de scenă, foarte puţin cunoscut la acea vreme, care i-a cerut ajutorul să-şi construiască rapid un repertoriu pentru concertele Sărbătorilor de iarnă.

”Ștefan Hrușcă mi-a bătut la ușă, ca să-l ajut. Nu am stat deloc pe gânduri şi i-am pus în braţe câteva colinde descoperite de mine în călătoriile prin satele româneşti. Unul dintre ele, ”Deschide uşa creştine” şi altele i le-am încredinţat lui Ştefan Hruşcă”, a declarat Benone Sinulescu, pentru playtech.ro.

"Deschide ușa creștine" a avut un imens succes, dar lumea nu știe că această colindă este descoperită de Benone Sinulescu.

”Hrușcă a interpretat piesele ca nimeni altul, dar niciodată, absolut niciodată, nu a spus un cuvânt şi despre faptul că l-am ajutat, în felul meu, să ajungă la acel colind, pe care recunosc, îl cântă foarte bine. Nu e vorba despre invidie profesională, ci mai degrabă doar de chestie de camaraderie profesională. Nu m-am lăudat niciodată prea mult cu asta, dar cei din lumea spectacolului ştiu acest lucru, mi-a plăcut mereu să descopăr giuvaieruri muzicale", a mai spus Benone Sinulescu, pentru playtech.ro.

M. S.