„Actor pentru o vară” în Baia Mare

0
27

În cursul lunii iulie, Teatrul Ararat din Baia Mare organizează în cadrul programului „Școala Ludică” a doua ediție a taberei de dezvoltare personală „Actor pentru o vară”.

„Dacă vrei să-ți învingi timiditatea, să-ți dezvolți imaginația, spiritul ludic, memoria vizuală, spiritul de echipă, puterea de concentrare, indiferent de vârsta pe care o ai vin-o să faci parte din echipa noastră ludică”, anunță reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook.

Teatrul Ararat deschide stagiunea 2020-2021 cu a IV-a ediție a festivalului „Repere, mituri, identități”. Aceasta este realizat cu sprijinul Primăriei Baia Mare și a Consiliului Județean Maramureș, având gazdă și partener principal Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare.

Pe lângă evenimentele culturale, festivalul va cuprinde spectacole de teatru, expoziții și proiecții de filme.

„Începând cu duminică 19 iulie, îi așteptăm pe toți iubitorii de frumos, în fiecare sfârșit de săptămână (duminică și/sau sâmbătă), începând cu ora 20.00, la Muzeul Satului. Serile vor debuta cu vernisaje ale unor expoziții, vor continua cu spectacole de teatru și se vor finaliza cu proiecții de filme. Picturile care vor compune expozițiile vor putea fi văzute și, eventual, achiziționate, timp de o săptămână,  până la deschiderea următoarei expoziții”, spun reprezentanții teatrului.

Intrarea la festival este liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here