112 – Accident mortal intre Strâmbu Baiut si Lapus

0
1579

Accident mortal weekendul trecut pe drumul județean care leagă localitatea Lăpuș de Strâmbu Băiuț, persoana decedata fiind o femeie care a fost aruncata efectiv prin parbrizul mașinii din cauză că nu purta centura de siguranță.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Politie al Județului Maramureș, accidentul rutier a avut loc în seara zilei de 2 mai. O femeie de 47 de ani, pasageră în autovehiculul implicat în accident, a fost descarcerată de echipajele medicale, care au constatat decesul acesteia. Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat de 48 de ani din Ungureni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Verificările efectuate pâna în acest moment au relevat că bărbatul, în timp ce conducea autovehiculul, nu a adaptat viteza într-o curba la stânga, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat, pasagera, care nu purta centura de siguranță, fiind proiectata prin parbriz.
În cauza a fost întocmit dosar penal și se continua cercetările”, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here