ACCIDENT – Ciocnire între o mașină și un ATV – RODINA

0
68

Poliţiştii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 108/D, în localitatea Rodina. Un bărbat de 48 de ani, din Comuna Oarţa de Jos, care a condus regulamentar un autoturism din direcția Fărcașa spre Cehu Silvaniei, într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune cu un ATV, care era condus de către un bărbat de 36 de ani din localitate. Acesta din urmă a ieșit pe DJ108/D, din curtea unui imobil, fără să se asigure.

„În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că ATV- ul nu este înmatriculat şi nu figurează cu ITP și RCA valabile, iar conducătorul acestuia nu purta cască în momentul producerii accidentului rutier. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, au anunțat reprezentanții IPJ Maramureș.

În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani a fost transportat la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde a rămas internat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here