ACTUALIZARE VIȘEU DE JOS - Accident violent cu victime

În noaptea de 22 spre 23 noiembrie în localitatea Vișeu de Jos a avut loc un grav accident de circulație cu victime.

ACTUALIZARE VIȘEU DE JOS - Accident violent cu victime

Din informațiile pe care le avem la acest moment în urma accidentului ar fi rezultat două victime încarcerate. Persoanele rănite au ajuns la spitalul din Vișeu, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

„Astăzi, 23.11., în jurul orei 2:40, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a rămas încarcerată în urma producerii unui accident rutier. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată la spital de către schipajul de prim ajutor S.M.U.R.D”, arata ISU Maramureș.

„Din primele cercetări conducătorul autoturismului implicat a intrat pe contrasens, unde a lovit două capete de podeţ, după care s-a răsturnat pe plafon. Atât tînărul în vârstă de 20 de ani din judeţul Suceava, care se afla la volan, cât şi pasagera de pe locul din dreapta, o femeie în vârstă de 43 de ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

H.D.