38 de persoane infectate la Sighet cu coronavirus

0
59

Aproape 20 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în județul Maramureș, în ultimele ore, potrivit datelor oficiale furnizate de către Grupul de Comunicare Strategică. În 29 iunie, Maramureșul avea 181 de cazuri de coronavirus confirmate, față de cele 162, câte erau confirmate cu doar o zi în urmă.

18 pacienți sunt asimptomatici

Prefectura Maramureș a anunțat oficial că la Spitalul Municipal Sighet, în urma testării pentru depistarea acestui virus, sunt pozitivi 18 pacienți internați într-o secție a unității medicale.

“Cei 18 pacienți cu coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase. S-a procedat la curățenia și dezinfecția spațiilor din secția unde au fost internați și izolați inițial cei 18 pacienți. DSP Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la recoltarea de probe și testarea întregului personal medical din spital, respectiv 688 de angajați”, precizează Prefectura Maramureș.

DSP Maramureș, de asemenea, a dispus și testarea pacienților bolnavi psihic și cronici, mai exact 104 persoane. Concluzia, la acest moment, în Spitalul Municipal Sighetu Marmației avem 38 de persoane bolnave de coronavirus, deopotrivă personal medical și pacienți care au fost internați acolo și care au luat boala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here