Maramureșenii își pot plăti impozitele online, direct cu cardul

0
60

Începând cu 11 iunie, maramureșenii care doresc să-și plătească diverse impozite sau datorii către stat, pot să facă acest lucru și online, cu cardul bancar.

În acest fel, Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Maramureș dorește să scutească populația de drumuri până la sediul instituției, pentru a evita aglomerarea în contextul pandemiei cu COVID-19.

“Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală dezvoltă și implementează, permanent, noi facilități ale Spațiului Privat Virtual pentru a oferi servicii facile și utile tuturor contribuabililor. Astfel, persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghișeul.ro, soluție care permite achitarea a peste 30 de impozite și contribuții. Această facilitate este operațională din 11 iunie 2020, primele plăți fiind deja efectuate de către contribuabili. Plata a fost introdusă pentru toate tipurile de creanțe fiscale care se pot plăti cu cardul prin Sistemul Național Electronic de Plăți”, precizează AJFP Maramureș, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here